DIGITAL DENT - Dr.Utassy Viktor Fogorvosi Rendelője

9028 Győr, József Attila u. 115.

+36-96-312-247

(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

- emberség

- megelőzés

- alaposság

- gondozás

- fájdalomcsillapítás

"Csak olyan fogászati kezelést ajánlok, melyet adott esetben magamnak is javasolnék."

Dr.Utassy Viktor

fogorvos, győr, győri, győrben, fogászat, fogpótlás, fogbeültetés, implantáció, fogtömés, foghúzás, gyökértömés, gyökérkezelés, fogkőeltávolítás, ínyvérzés, fogkő, magánrendelő, röntgen, fogröntgen, ínysorvadás, fogfájás, fogfájdalom, ínygyulladás, egészségpénztár, szabadhegy, panoráma, panorámaröntgen, góc, gócvizsgálat

Kellemes, barátságos környezetben várjuk kedves pácienseinket a modern gépekkel, röntgenekkel felszerelt két kezelőszékes rendelőnkben Győr "Szabadhegy" városrészben a József Attila utca és a Venyige utca sarkánál, a Fehérvári (81-es) úttól 700 méterre.

Miért jöjjön hozzánk?

A legjobb, ha fogászati témakörben is megbízható ismerőseire hallgat. Ha közülük volt már valaki nálunk, akkor nem kell sokat magyaráznunk... Egyéb esetben kérjük, először tapasztalatszerzésre látogasson meg minket:

egy előre egyeztetett kontrollvizsgálat, megbeszélés során sokminden kiderülhet: mennyire érzi magát "jó kezekben", mennyire érzi a felül leírt mottómat helytállónak.

Ennek a vizsgálatnak az esetlegesen készített digitális panorámaröntgenen kívül külön költsége nincsen. Ez után - a részleteket is megismerve, már bátrabban dönthet a későbbiekről.

Az előzetes tájékozódáshoz pontosabb képet kaphat a rendelőről és a rendelésről ezen a honlapon keresztül is. Igyekeztem elsősorban a pácienseim visszajelzései alapján fontosnak ítélt információkat közzé tenni, szakmai tájékoztatásokat és hasznos tanácsokat is megosztani...

Jó böngészést kíván: Dr.Utassy Viktor

fog- és szájbetegségek szakorvosa

konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosa

implantációt végző fogszakorvos

ÜDVÖZÖLJÜK A HONLAPUNKON!

- kezdőlap -