DR.UTASSY VIKTOR

DIGITAL DENT

FOGORVOSI RENDELŐ

- emberség

- megelőzés

- fájdalomcsillapítás

- alaposság

- gondozás

Froala

Froala

“CSAK egy megbeszélést szeretnék…”

2019. június 27., csütörtök 22:09

Hetente többször keresnek meg bennünket a címben leírt témában. Szándékosan írtam a “csak”-ot nagy betűkkel, mivel sokan nem gondolnák, hogy egy megbeszélés gyakran több ideig tart, mint egy egyszerűbb kezelés (pl. tömés, gyökértömés, fogkő-eltávolítás). 

A megbeszélések alkalmával általában készítünk egy panorámaröntgent is, ami pár perc alatt már a monitoron vizsgálható. Viszont a fogak helyreállításával kapcsolatban, vagy a fogpótlások megbeszélésénél, ahol esetenként kettő/három variáció is lehetséges, a konkrét vizsgálaton kívül mindenre kitérően igyekszem tájékoztatni a pácienseimet a várható eredményről. Ezeket a munkafolyamatokat és esetenként a lehetséges variációkat külön, a kezelések időrendjében rögzítem, az árakkal együtt kinyomtatva átadom.

Így jól értelmezhető a javasolt folyamat, és akár ilyenkor már több időpontot is egyeztethetünk a későbbiekre.

Az előzőekből látható tehát, miért időigényes egy megbeszélés, ami egyébként kiemelt jelentőségű a teljes kezelési sorozat részeként. Ugyanúgy, mint egy épület építését megelőző tervezés.

Bízom benne tehát, hogy az előzőek alapján jobban érthető az, hogy a megbeszéléseket mi nem CSAK egy rövid alkalomként kezeljük, hanem igenis az egyik legfontosabb, és gyakran nagyon időigényes része a teljes munkafolyamatnak.


Ehhez kapcsolódóan jegyzem meg, hogy amennyiben komoly szándék van a fogmegtartó kezelésekkel vagy a fogpótlások elkészítésével kapcsolatban, a bejelentkezéskor kötelezettség nélkül lehetőség van már előre időpontokat beíratni a konkrét fogpótlás elkészítésére, így sok időt lehet nyerni a kész állapot eléréséhez.