DR.UTASSY VIKTOR

DIGITAL DENT

FOGORVOSI RENDELŐ

- emberség

- megelőzés

- fájdalomcsillapítás

- alaposság

- gondozás

A HÁZ a XX. század első felében épült. A felújításkor igyekeztünk a korábbi állapotokat és értékeket megőrizni: a tetőre az eredeti, a ház építését több évtizeddel megelőzően készített csúcsdísz került vissza felújítva. Az alatta lévő fa díszítés az eredeti forma alapján készült. A falra rögzített házszámok és utcafeliratok szintén eredetiek. A bejárat mellett a falba építve a belső bontásból előkerült eredeti Eszterházy Hercegségben készült korona-lenyomatos tégla látható. A kertben a régi kerítés elbontásakor előkerült vulkanikus kőzetből faragott, vésett feliratos jelzőkő került elhelyezésre. 2019 tavaszán az évszakhoz kapcsolódó megújulást kiegészítve a váró falán elhelyezésre került egy kedves barátunk, Sudár Éva által készített, környezethez adaptált festménye (web: www.mindjartmas.hu vagy FB: www.facebook.com/evaaron21/).


A RENDELÉS:

Kellemes, barátságos környezetben várom kedves pácienseimet a modern gépekkel felszerelt rendelőmben:

Két kezelőhelyiség lett kialakítva, melyekben a világ egyik legkedveltebb, amerikai A-DEC márkájú fogászati kezelőegységeivel dolgozom.

Kiegészítésként használjuk a modern fogászatban elengedhetetlen többfunkciós, szabályozható, ultrahangos fogkőeltávolító-készülékeket.

További fontos pillére a rendelőnek két nagyfrekvenciás fogászati röntgenkészülék (fog- és panorámaröntgen) az ezekhez kifejlesztett RVG (radiovisiography) és DIGORA digitális rendszerekkel, melyekkel 7%-ra(!) csökkenthető a sugárdózis a normál filmre készített felvételhez képest. A röntgenfelvételek számítógéppel azonnal megjeleníthetők, így lényegesen lerövidíthető a kezelés ideje is.

Helyben végzünk műgyökérbeültetést (implantációt) és egyéb járóbeteg-szájsebészeti (fogsebészeti) beavatkozásokat: fog- és gyökérdarab eltávolításokat - kiegészítve vérzésmentes elektrosebészettel.


(A képek kattintással nagyíthatók.)

A Rendelő a József Attila utcán
A Venyige utca kereszteződése
Elülső bejárat
Parkoló
Parkoló
Bejárat a parkolóból
"Eszterházi Herceg" tégla a bejárat mellett (a ház felújításakor került elő)
A bejárat belülről
Váró (internetsarok) - Sudár Éva 2019-ben a helyiséghez alkotott festményével
Váró
Mosdó
1. kezelő
2. kezelő
A röntgenkészülékek

3. A Rendelő épülete, udvara és a helyiségek...

Galéria - A Rendelőről...

3. A Rendelő épülete, udvara és a helyiségek...